Акстър ГИС Enterprise

Акстър ГИС Enterprise

Географска информационна система за

създаване, редактиране, анализ и визуализация на

географски пространствени данни

 

Информационна система за създаване, манипулиране, анализ и визуализация на географски пространствени данни.

Основни възможности на системата
ГИС Сървър
 
 
Акстър ГИС Enterprise притежава сървър, в който се съхраняват картите и се управлява достъпа до тях. По този начин могат да се реализират сложни връзки, например връзка между кметство и села. Това предимство прави системата предпочитана от големи администрации. Системата включва готови INSPIRE мрежови услуги и базови карти, включително OSM (OpenStreetMap)
Web ГИС Сървър
 
 
Мощното ядро на системата Акстър ГИС Enterprise позволява изграждането на web сървър, който умее да комуникира с ГИС сървъра, като по този начин позволява преглед на публикуваните карти през интернет. Това е възможно благодарение на множеството международни ГИС стандарти, които системата поддържа, включително OGC стандартите WMS и WFS.
Права за достъп
 
 
Акстър ГИС Enterprise се отличава и с различните нива на достъп до системата. Това е необходимо, в случаите когато в една голяма фирма или администрация има стриктно изградена йерархия. Затова в системата отделните потребители имат различни права за достъп.

 

Прикачване на файлове
 
 
Друго полезно качество на Акстър ГИС Enterprise е възможността за прикачване на документи (файлове) към права. Документите се прикачват в системата през FTP сървър.
Паралелна обработка
  
 
Системата Акстър ГИС Enterprise е проектирана с идеята за едновременна работа на отделни специалисти по различни задачи, като се ползват едни и същи графични или семантични данни.

User experience
   
 
Системата Акстър ГИС Enterprise притежава всички възможности на системата Акстър ГИС Pro, разширявайки много от тях, като по този начин предоставя на потребителя уникално изживяване.
 
 Защо Акстър ГИС Enterprise?
  • Неограничена функционалност
  • Неограничен брой компютърни станции
  • Лесен и интуитивен за използване windows интерфейс
  • Преглеждане на картите през интернет
  • Различни нива на потребителски достъп
  • Прикачване на документи (файлове)
  • Възможност за инсталиране на допълнителни модули
  • Безплатна първоначална поддръжка за договорен период от време

Системата Акстър ГИС Enterprise е предназначена за големи фирми и администрации, в които се работи паралелно върху едни и същи карти. Системата притежава мощен ГИС сървър, на който се съхраняват всички карти. Паралелната работа върху едни и същи обекти значително повишава развитието и поддръжката на съответните карти.

Акстър ГИС Enterprise е модерна географска информационна система, която притежава всички възможности, които са необходими на една администрация за лесно и точно водене на справки и отчети.

 
Как да закупим?
  • Заявка онлайн или на посочените телефони
  • Плащане по банков път

Изпратете ни информация за Вашата дейност, както и за изискванията, които имате. Не се колебайте да задавате каквито и да било въпроси, свързани със системата и нейната дейност.

 До един работен ден ще получите обаждане от наш специалист, за да бъдат изяснени всички неясноти и да Ви бъде указано съдействие за избора на идеалната Акстър ГИС Enterprise система. Веднага след това ще получите оферта, специално изготвена за Вашите нужди.