Република България
Община Трявна
Официален интернет сайт
30.01.2017
Покана за свикване на oбщо събрание на Сдружение „Местна инициативна група Дряново - Трявна – в сърцето на Балкана”

Управителен орган на Сдружение „Местна инициативна група Дряново – Трявна – в сърцето на Балкана” свиква Общо събрание на членовете на Сдружение „Местна инициативна група Дряново – Трявна – в сърцето на Балкана”, което ще се проведе на 15.02.2015 г. (сряда) от 15.00 ч. в Ритуална зала на Община Дряново.


20.01.2017
Барелефът на Васил Левски ще бъде преместен

Ръководството на Община Трявна съобщава на гражданите и гостите на града, че барелефът на Васил Левски е снет от досегашното му място върху стена на къща – частен имот, намиращ се на  ул. „Петко Славейков“. Паметният знак ще бъде почистен и  освежен, след което  ще бъде поставен върху външната стена на Поп - Ангеловата къща. Исторически сведения сочат този  дом като място, където се е укривал Васил Левски. Това преместване е подготвителен етап от осъществяването на идеята на Община Трявна  в района пред Поп - Ангеловата къща да бъде издигнат подобаващ паметник на Апостола на българската свобода.


20.01.2017
Информация за зимна обстановка Трявна

От понеделник  16.01.2017 г. в община Трявна  снегопочистващата  фирма  „ДЗЗД – Зимно поддържане” – Трявна  извършва  почистване на пътищата и извозване на снежна маса от общинска пътна мрежа  в централна градска част. В почистването се включи и ВиК – район Трявна. Предстои почистване и на високите  квартали и малки улици.


09.01.2017
ОБЯВА ЗА ПОДБОР по документи и събеседване за свободно работно място към център за социална рехабилитация и интеграция за длъжност-„ рехабилитатор”

ОБЯВА ЗА ПОДБОР  по документи и събеседване  за свободно работно място към  център за социална рехабилитация и интеграция за длъжност-„ рехабилитатор”   КРАТКО ОПИСАНИЕ НА ДЛЪЖНОСТТА ПО ДЛЪЖНОСТНА ХАРАКТЕРИСТИКА:       Рехабилитаторът предоставя мобилна услуга като организира и провежда терапевтични и рехабилитационни мероприятия в дома на потребителя, който е лице с временни или трайни увреждания, в  съответствие с  изготвен  график  за  посещение. Разработва и прилага подходящи индивидуални  рехабилитационни програми и планове за работа, съобразени с възрастта, степента на увреждане и индивидуалните потребности на потребителите ; дава  насоки за работа в семейна среда, информира  и консултира  близките за потребностите на клиента; участва в изготвянето и актуализирането на индивидуалните...


06.01.2017
Кметът на Община Трявна Дончо Захариев обяви за неучебни дните - 09.01.2017 г., 10.01.2017 г., и 11.01.2017 г. за училищата на територията на общината.

04.01.2017
Проектобюджет 2017 г. - Презентация

Презентация


 
/assets/rina/test white.png
 
/assets/test/light show.gif